• LPG tanks

Uitbouw gasinstallatie

De meeste LPG-inbouwstations rekenen voor het verwijderen van de LPG-installatie 300 Euro. Dit is natuurlijk een behoorlijk bedrag. Gelukkig biedt Autoservice R&R een verzachting van de pijn: wij bouwen de LPG-installatie vanaf 200 Euro excl. BTW uit*

Houdt er rekening mee dat uw auto natuurlijk wel goed op benzine moet rijden wanneer de gas-installatie verwijderd wordt. Indien de auto alleen op LPG loopt rijdt deze natuurlijk niet meer.

Het laten aanpassen van het kentekenbewijs (zodat het voertuig weer officieel op papier een benzine-auto is) kunt u daarna zelf doen bij het RDW-keuringsstation in de buurt. Wij zorgen ervoor dat de uitbouw van de LPG installatie volledig volgens de regels van de RDW is zodat u er zeker van bent dat de auto in 1x goedgekeurd wordt bij de RDW-keuring. De kosten van het keuren en het aanpassen op kenteken van de brandstof bedragen circa 50 Euro (kosten aanpassen kentekenbewijs + inspectie door de RDW of de gasinstallatie naar behoren is verwijderd).

* Let op: LPG onderbouw kan een afwijkend tarief kennen, in geval er een nieuwe bodemplaat in gelast moet worden! Prijs bij LPG-onderbouw is op aanvraag, klik op de link hier onder voor een offerte aan te vragen.


Nu een offerte aanvragen

LPG inbouw | Onderhoud | Banden | Ruiten | Copyright ¬© 2013. All Rights Reserved