Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aarzeling tijdens acceleratie Bmw 1-serie

Het is bijna nooit een goed signaal dat de motor van je Bmw 1-serie zich ongewoon gedraagt. Dit komt omdat de motor het belangrijkste onderdeel van uw auto is en elk signaal van abnormaal lopen onmiddellijk moet worden gedetecteerd en u moet proberen de oorzaak van de storing te vinden. Als het gebeurt dat uw Bmw 1-serie aarzelt tijdens het accelereren, we hebben deze handleiding gemaakt om u te helpen de oorzaak van uw fout te lokaliseren. We zullen nu alle mogelijke motieven bekijken die uw Bmw 1-serie aarzelen bij het accelereren.

Bmw 1-serie DIE aarzelt terwijl hij accelereert RESULTAAT UIT DE ONTSTEKING:

Laten we dus beginnen met onze samenvatting van de motieven die kunnen uitlokken aarzeling tijdens acceleratie Bmw 1-serie. Een van de meest bekende drijfveren is dat uw ontsteking stuk gaat. We hebben het over de ontsteking, maar we kunnen ook uitbreiden naar de storing aan de ECU, die op zichzelf slechte informatie kan geven die van invloed is op uw ontsteking. Het is waarschijnlijk dat uw Bmw 1 serie a in de slappe modus is geraakt, aarzel niet om deze gids te bekijken voor meer informatie. Om te kunnen verifiëren dat een van deze storingen niet de oorzaak is van het feit dat uw BMW 1-serie acceleratieproblemen heeft, moet u uw auto “in de koffer zetten”. Ook kunt u de staat van uw bobines bekijken, indien u er meer dan één heeft en één defect is kan dit de verklaring zijn voor de koppelingen, versnellingsgaten die u voelt, als u er maar één heeft over het algemeen uw Bmw 1 serie mag niet starten.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op BMW Serie 1 uit te schakelen

Aarzeling tijdens acceleratie Bmw 1-serie OMDAT DE INJECTOREN:

Laten we ons nu concentreren op de injectorgerelateerde ongelukken van de brandstofinjectoren van uw Bmw 1-serie. Als u dit gevoel herkent dat uw auto aan het grazen is, is het heel goed mogelijk dat als gevolg van een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren verstopt of verstopt zijn geraakt, waardoor een slecht lucht / brandstofmengsel naar het motorblok wordt gestuurd en als gevolg daarvan onmiddellijk de normale werking beïnvloeden, vergeet niet uw injectoren te verifiëren. Als u tijdens de test merkt dat een van uw injectoren lekt op uw Bmw 1-serie, doorloop dan ons kleine bestand om deze storing te verhelpen.

Aarzeling tijdens acceleratie Bmw 1-serie OMDAT DE VERSNELLINGSKABEL:

Nog een mogelijke verklaring waarom je voelt aarzeling tijdens het versnellen van de Bmw 1-serieOf je nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, je gaskabel is ernstig versleten. Als uw gaskabel ernstig versleten is, zal hij niet goed in de huls schuiven en zal hij vastklikken, controleer het niveau van slijtage van uw gaskabel.

Bmw 1-serie die aarzelt bij het accelereren RESULTAAT UIT HET BRANDSTOFFILTER:

Voor zover het brandstoffilter is gekoppeld, behandelen we hetzelfde soort probleem als verstopte injectoren. Als uw Bmw 1-serie zich vastklampt en u het gevoel krijgt dat hij graast of als u gaten heeft bij het accelereren, is uw brandstoffilter mogelijk verstopt. Het uiteindelijke resultaat zou zijn dat uw hele inlaatsysteem stationair zou draaien en daarom zou uw motor geen brandstoftoevoer hebben om normaal te werken. Vergeet deze niet te verifiëren en indien nodig te vervangen. Als u ooit het gevoel krijgt dat uw Bmw 1-serie uit zichzelf de ronde doet, blader dan door onze tutorial, deze zou u moeten helpen de oorzaak te achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Bmw Serie 1 op te lossen?

Aarzeling tijdens acceleratie van de Bmw 1-serie OMDAT HET DEELTJESFILTER:

De laatste verklaring voor een aarzelen Bmw 1-serie tijdens het accelereren. Moderne auto’s worden gebouwd met steeds meer opties om de uitstoot te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit pakket. Aan de andere kant kan het, afhankelijk van hoe u het gebruikt, verstopt en vuil worden. Vooral als je korte afstanden rijdt en je motor niet vaak hard duwt. Als dit het geval is, is het mogelijk dat uw ACP verstopt raakt en dat uw Bmw 1-serie u acceleratiecomplicaties kan geven. Laat het onderzoeken.

Aarzeling tijdens acceleratie van de Bmw 1-serie ALS GEVOLG VAN EEN GEBOGEN SLANG:

Tot slot, het laatste probleem, en zeker het minst irritante voor u, is het waarschijnlijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen is doorboord of gebarsten en dat het een gebrek aan lucht of brandstof veroorzaakt, wat zal resulteren in een Bmw 1-serie die geeft versnellingsproblemen, controleer onder uw motorkap, motor aan, het niveau van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als dit u overkomt, is het mogelijk dat uw Bmw 1-serie niet inactief is. Raadpleeg in dat geval ons kleine dossier om de storing diepgaand op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Bmw 1-serie in de categorie Bmw 1-serie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector