Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Bandensensor Land Rover Discovery Sport resetten?

U bent de gelukkige eigenaar van een recente auto, de voordelen van tactiele apparaten, geïntegreerde technologie zou u een gebruiksgemak van uw Land Rover Discovery Sport moeten bieden, echter, wat zegt dat technologie elektrisch zegt, en zoals we allemaal helaas weten, zijn er vaak problemen op te lossen. Vandaag zullen we ons concentreren op de bandenspanningssensor en precies hoe u de bandenspanningssensor op Land Rover Discovery Sport kunt resetten, zodat u deze indicator niet meer op uw dashboard heeft. Om dit te bereiken, zullen we ons artikel in twee delen verdelen, eerst zullen we ons concentreren op het typische geval van een bandenspanningsindicatielampje dat optreedt en de te volgen werking, en vervolgens het geval van een bandindicator die blijft branden ondanks opgepompte banden, dus hoe deze bandsensor op Land Rover Discovery Sport te resetten.

Hoe de bandenspanning-sensor op Land Rover Discovery Sport resetten? Door de bandenspanning te controleren

Eerst zullen we kijken naar de typische methodologie om de bandsensor op Land Rover Discovery Sport te resetten, en als deze oplicht, zijn dit de belangrijkste technieken:

  • Zoals je bijna zeker weet, een een te lage bandenspanning kan eraf gaan of exploderen als u aan het rijden bent en de bandenspanningsindicatoren van uw Land Rover Discovery Sport verschijnen vrij snel uit de wegAls u op de snelweg bent, houdt u uw stuur stevig vast voor het geval dat.
  • Eenmaal gestopt, onderzoek visueel de staat van uw banden, als een van hen helemaal plat is, verwissel je wiel, als het maar te weinig is opgeblazen, ga dan voorzichtig naar een benzinestation.
  • Controleer de bandenspanning van uw Land Rover Discovery Sport met behulp van de manometer en volg de merksuggesties op een label in het bestuurdersportier.
  • Als je tijdens deze herinflatie dat waarneemt een band is beschadigd, laat deze vervangen
  • Eindelijk, na het opnieuw oppompen, kunt u het contact van uw auto weer inschakelen en had u het moeten uitvoeren logisch proces voor het resetten van de bandenspanning sensor op Land Rover Discovery Sport. Het indicatielampje moet zijn verdwenen of na enkele ogenblikken uitgaan. Als blijkt dat dit niet het geval is, raden we u aan het volgende gedeelte te doorlopen.
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning op een Land Rover Discovery aan?

Hoe de Land Rover Discovery Sport bandensensor te resetten die altijd aan staat als de bandenspanning hoog is

Bandensensor Land Rover Discovery Sport resetten

Nu je de gebruikelijke handeling hebt gebruikt om de bandenspanningssensor op Land Rover Discovery Sport te verwijderen, en het werkte niet, gaan we verder met het tweede alternatief, namelijk de banden op mijn Land Rover Discovery Sport zijn goed opgepompt. en ik wil nog steeds dit licht laten verdwijnen. Het geeft vrijwel zeker aan dat je het hebt een defecte bandensensor. Voor deze problemen is het essentieel reset de waarde in het dashboard van uw voertuig. Pas echter op dat u dit niet uitvoert tijdens het rijden, aangezien drukvariaties uw druksensoren beïnvloeden. In de meeste gevallen moet u de auto-opties doorlopen, dan zou u een optie moeten vinden om de inflatie of «deflatiedetectie» te diagnosticeren, eenmaal op dit tabblad moet u de selectieknop of de resetknop ingedrukt houden, afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Discovery Sport totdat er een bericht van de autoconsole komt dat bevestigt dat er rekening is gehouden met de reset (dit duurt meestal even). U kunt nu het contact uitschakelen en uw Land Rover Discovery Sport opnieuw opstarten om te zien of het bandenspanningslampje gedoofd is.

Optionele oplossing om de bandenspanning-sensor op Land Rover Discovery Sport te resetten: vervang een defecte bandensensor

Als, ondanks uw reset, de bandenspanningindicator op uw Land Rover Discovery Sport niet verdwijnt, dan is de verstandigste keuze om naar uw werkplaats te gaan, het is vrijwel zeker de bandensensor op het ventiel dat defect of defect is aan uw Land Rover Discovery Sport. Houd er rekening mee dat de prijs van een eenheid in het algemeen rond de 120 € ligt. Een andere keuze die sommigen liever doen omdat het probleem zich bij sommige series kan voordoen, is het deactiveren van de sensoren door het gebruik van een opcom en de diagnose van uw auto. Desalniettemin wordt deze procedure niet aanbevolen omdat deze een onjuiste behandeling en verstoring van de normale werking van uw Land Rover Discovery Sport kan veroorzaken. Nu heb je alle sleutels in handen om te weten hoe je de bandenspanning-sensor van Land Rover Discovery Sport reset.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Land Rover Discovery vervangen?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector