Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Bandensensor Land Rover Range Rover Sport resetten?

Je bent de opgewonden eigenaar van een recente auto, de voordelen van tactiele gadgets, geïntegreerde technologie zou je toch een aanzienlijk gebruikscomfort van je Land Rover Range Rover Sport moeten bieden, wat zegt dat technologie elektronisch zegt, en zoals we allemaal helaas vrij vaak weten er zijn problemen op te lossen. Vandaag kijken we nauwkeurig naar de bandenspanning sensor hoe u de bandenspanningssensor op Land Rover Range Rover Sport kunt resetten, zodat u deze indicator niet meer op uw dashboard heeft. Om dit te bereiken, zullen we onze inhoud in twee delen verdelen, allereerst zullen we ons concentreren op het traditionele geval van een bandenspanningsindicatielampje dat gebeurt en de te volgen procedure, en vervolgens het geval van een bandindicator die blijft branden, hoewel opgepompte banden, dus hoe deze bandsensor op Land Rover Range Rover Sport te resetten.

Hoe de bandenspanning sensor op Land Rover Range Rover Sport resetten? Door de spanning van uw banden te controleren

Ten eerste zullen we ons concentreren op de typische aanpak om de bandsensor op de Land Rover Range Rover Sport te resetten, en als deze oplicht, zijn dit de belangrijkste basisstappen:

  • Zoals u waarschijnlijk weet, een een te lage bandenspanning kan losraken of exploderen als u aan het rijden bent en de bandenspanningsindicatoren van uw Land Rover Range Rover Sport gaan branden, ga snel uit de wegAls u op de snelweg bent, houdt u uw stuur stevig vast voor het geval dat.
  • Eenmaal gestopt, onderzoek visueel de staat van uw banden, als een van hen helemaal plat is, verwissel dan uw wiel, als het maar te weinig is opgeblazen, ga dan voorzichtig naar een benzinestation.
  • Onderzoek de bandenspanning van uw Land Rover Range Rover Sport met behulp van de manometer en houd u aan de merksuggesties op een label in het bestuurdersportier.
  • Als je tijdens deze herinflatie dat waarneemt een band is beschadigd, laat deze vervangen
  • Eindelijk, na het opnieuw oppompen, kunt u het contact van uw auto weer inschakelen en had u het moeten uitvoeren logische benadering van het resetten van de bandenspanning sensor op Land Rover Range Rover Sport. Het indicatielampje moet zijn verdwenen of na enkele ogenblikken uitgaan. Als blijkt dat dit niet het geval is, raden we u aan de volgende secties te doorlopen.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Hoe u de bandensensor van de Land Rover Range Rover Sport kunt resetten die blijft branden als de bandenspanning goed is

Bandensensor Land Rover Range Rover Sport resetten

Nu je de klassieke procedure hebt gevolgd voor het verwijderen van de bandenspanningssensor op Land Rover Range Rover Sport en het werkte niet, gaan we verder met het tweede alternatief, namelijk de banden op mijn Land Rover Range Rover Sport zijn goed opgeblazen en ik wil nog steeds dat dit licht weggaat. Het betekent waarschijnlijk dat je dat hebt gedaan een defecte bandensensor. Voor deze zorg zal het nodig zijn reset de waarde in het dashboard van uw voertuig. Pas echter op dat u dit niet doet tijdens het rijden, aangezien drukvariaties uw druksensoren zullen verstoren. Over het algemeen moet u de auto-instellingen doorlopen, dan zou u een optie moeten vinden om inflatie of «deflatiedetectie» te detecteren, eenmaal op dit tabblad moet u de selectieknop of de resetknop ingedrukt houden volgens het jaar van uw land. Rover Range Rover Sport totdat u een bericht van de autoconsole ziet dat bevestigt dat er rekening is gehouden met de reset (dit duurt meestal even). U kunt nu het contact uitschakelen en uw Land Rover Range Rover Sport opnieuw opstarten om te zien of het bandenspanningslampje gedoofd is.

Optionele oplossing om de bandenspanning-sensor op de Land Rover Range Rover Sport te verwijderen: Vervang een defecte bandensensor

Als, ondanks uw reset, de bandenspanningindicator op uw Land Rover Range Rover Sport niet verdwijnt, dan is de slimste oplossing om naar uw monteur te gaan, het is waarschijnlijk de bandensensor op de klep die niet goed werkt of niet goed werkt op uw Land Rover Range Rover Sport. Houd er rekening mee dat de prijs van een eenheid in het algemeen ongeveer 120 € is. Een andere oplossing die sommigen de voorkeur geven omdat het probleem zich bij sommige series kan voordoen, is het deactiveren van de sensoren door het gebruik van een opcom en de diagnose van uw auto. Deze benadering wordt echter niet aangeraden omdat deze een onjuiste behandeling en verstoring van de normale werking van uw Land Rover Range Rover Sport kan veroorzaken. Nu heb je alle sleutels in handen om te weten hoe je de bandenspanning-sensor van Land Rover Range Rover Sport reset.

Weiterlesen:
Hoe lees ik de foutcode op Land Rover Range Rover Evoque?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector