Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Hyundai Kona is niet meer koud

Of je nu verkoeling wilt in de zomermaanden, of je wilt helpen de mist uit je voorruit te halen in de winter, airconditioning in auto’s wordt tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de airconditioning in een Hyundai Kona niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Hyundai Kona afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem aan te pakken.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Hyundai Kona NIET MEER KOUD?

We beginnen onze handleiding met de symptomen die kunnen verklaren dat de airconditioning van uw Hyundai Kona niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Hyundai Kona airco

Een van de vrij algemene tekenen die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , kan het blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze handleiding over slechte airconditioninggeuren op Hyundai Kona te lezen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Hyundai Kona

Een van de andere indicaties die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid voelt opkomen wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Hyundai Kona?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig te herkennen zonder geavanceerde mechanische expertise, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Hyundai Kona

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Hyundai Kona niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Hyundai Kona DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste motieven van een Hyundai Kona-airconditioningsysteem dat niet langer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, aangenomen dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Hyundai Kona, denk niet twee keer na om ons speciale artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Hyundai Kona ?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Hyundai Kona kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Voor meer tips over de Hyundai Kona, neem een ​​kijkje in de categorie Hyundai Kona.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector