Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Land Rover Discovery is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s de laatste tijd een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de airco in een Land Rover Discovery niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover Discovery afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover Discovery NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Land Rover Discovery niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover Discovery airco

Een van de vrij algemene indicaties die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan om onze handleiding over slechte airconditioninggeuren op Land Rover Discovery te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Land Rover Discovery

Een van de andere symptomen die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid voelt opkomen wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel je vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er een verdacht geluid is). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Land Rover Discovery Sport controleren?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best moeilijk te herkennen zonder geavanceerde mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke motieven om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover Discovery

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover Discovery niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Land Rover Discovery DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste triggers van een Land Rover Discovery airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we laten u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is en dat het niet altijd het beste idee is om zelf reparaties uit te voeren, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, maak de airconditioning van uw Land Rover Discovery schoon, denk niet twee keer na om ons gerichte artikel over dit onderwerp te bekijken.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Land Rover Discovery installeren?

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Land Rover Discovery kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector