Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Land Rover Freelander is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomermaanden of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in auto’s is de laatste tijd een bijna verplicht kenmerk geworden. Maar wat als de airconditioning in een Land Rover Freelander niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst zullen we kijken naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover Freelander afkoelt, en ten slotte zullen we kijken naar de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover Freelander NIET MEER KOUD?

We beginnen onze handleiding met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Land Rover Freelander niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover Freelander airco

Een van de vrij veel voorkomende aanwijzingen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze handleiding over slechte airconditioninggeuren op Land Rover Freelander te lezen.

GELUID AIRCONDITIONING OP Land Rover Freelander

Een van de andere indicaties die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Freelander op te lossen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best moeilijk te herkennen zonder uitgebreide mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover Freelander

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover Freelander niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioningsysteem niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Land Rover Freelander DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste drijfveren van een Land Rover Freelander airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem omslachtig is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Land Rover Freelander, denk niet twee keer na om onze speciale inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Land Rover Freelander ?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Land Rover Freelander kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Freelander, aarzel dan niet om onze Land Rover Freelander categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector