Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Land Rover Discovery Sport is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s wordt de laatste tijd een bijna verplicht kenmerk. Maar wat als de airconditioning in een Land Rover Discovery Sport is niet koud meer? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover Discovery Sport afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover Discovery Sport NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Land Rover Discovery Sport niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover Discovery Sport airco

Een van de vrij algemene indicatoren die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan eeuwigdurend zijn of alleen aanwezig wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit defect te vinden, raden we u aan onze gids over de slechte luchtgeuren op Land Rover Discovery Sport door te nemen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Land Rover Discovery Sport

Een van de andere symptomen die u kunnen informeren bij een slecht werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren of er twijfelachtig geluid is). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Discovery?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk vrij moeilijk te herkennen zonder complexe mechanische vaardigheden, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover Discovery Sport

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover Discovery Sport niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE PLAATS IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Land Rover Discovery Sport DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste motieven van een Land Rover Discovery Sport-airconditioningsysteem dat niet langer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Land Rover Discovery Sport, denk niet twee keer na om onze pagina met focus op inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Discovery updaten?

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Land Rover Discovery Sport kost met arbeid ongeveer 500 euro.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector