Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Land Rover Evoque is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in voertuigen tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de is airconditioning in een Land Rover Evoque niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover Evoque afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover Evoque NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Land Rover Evoque niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover Evoque airco

Een van de vrij basale indicaties die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om onze gids over de slechte luchtgeuren op Land Rover Evoque te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Land Rover Evoque

Een van de andere indicaties die u kunnen waarschuwen voor een niet-werkende airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Land Rover Evoque uit te schakelen

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig om op te merken zonder geavanceerde mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder vermeld:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover Evoque

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover Evoque niet meer koud is, alleen omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRECTE IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Land Rover Evoque DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen waarnemen belangrijkste triggers van een Land Rover Evoque-airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen presenteren die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Land Rover Evoque reinigen, aarzel niet om ons gerichte artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Evoque?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Land Rover Evoque kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector