Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Land Rover LR4 is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in voertuigen tegenwoordig een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de airconditioning in een Land Rover LR4 is niet koud meer? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover LR4 afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover LR4 NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Land Rover LR4 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover LR4 airco

Een van de vrij basisindicatoren die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte geuren van airconditioning op Land Rover LR4.

AIRCONDITIONING GELUID OP Land Rover LR4

Een van de andere tekenen die u kunnen informeren aan een niet-werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Bandensensor Land Rover LR4 resetten?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig te herkennen zonder uitgebreide mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover LR4

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover LR4 niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRECT IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Land Rover LR4 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste motieven van een Land Rover LR4-airconditioningsysteem dat niet langer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Land Rover LR4, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Land Rover LR4?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Land Rover LR4 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Voor meer tips over de Land Rover LR4, neem een ​​kijkje in de categorie Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector