Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Land Rover Range Rover is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen is tegenwoordig een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Land Rover Range Rover niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover Range Rover afkoelt, en ten slotte bekijken we welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover Range Rover NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Land Rover Range Rover niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover Range Rover airco

Een van de vrij algemene signalen die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan permanent zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om door onze gids te bladeren die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Land Rover Range Rover.

AIRCONDITIONING GELUID OP Land Rover Range Rover

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen bij een slecht werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren of er verdachte geluiden zijn). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is best lastig om te identificeren zonder complexe mechanische kennis, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder vermeld:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover Range Rover

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover Range Rover niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRECT IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Land Rover Range Rover DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste triggers van een Land Rover Range Rover airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen presenteren die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinigt u de airconditioning van uw Land Rover Range Rover, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Land Rover Range Rover kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector