Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Land Rover Range Rover Sport is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s is de laatste tijd een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de airconditioning in een Land Rover Range Rover Sport is niet koud meer? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Land Rover Range Rover Sport afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Land Rover Range Rover Sport NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen verklaren dat de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Sport niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Land Rover Range Rover Sport airco

Een van de vrij eenvoudige aanwijzingen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan eeuwigdurend zijn of alleen aanwezig wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids te raadplegen die gewijd is aan slechte geuren van airconditioning op Land Rover Range Rover Sport.

AIRCONDITIONING GELUID OP Land Rover Range Rover Sport

Een van de andere symptomen die u kunnen waarschuwen voor een slecht werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Land Rover Range Rover?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig om te herkennen zonder uitgebreide mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder vermeld:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Land Rover Range Rover Sport

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Land Rover Range Rover Sport niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Land Rover Range Rover Sport DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een Land Rover Range Rover Sport-airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is, en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Land Rover Range Rover Sport reinigen, denk niet twee keer na om onze speciale inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Land Rover Range Rover Evoque installeren?

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Land Rover Range Rover Sport kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector