Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus ES is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s is tegenwoordig een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de airconditioning in een Lexus ES is niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus ES afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus ES NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus ES niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus ES airco

Een van de vrij basale signalen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze handleiding te lezen die gewijd is aan slechte geuren van airconditioning op Lexus ES.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lexus ES

Een van de andere indicatoren die u kunnen informeren bij een slecht werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Lexus ES vervangen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk vrij moeilijk op te merken zonder complexe mechanische vaardigheden, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus ES

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus ES niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lexus ES DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste motieven van een Lexus ES airconditioning die niet langer afkoelt, we laten u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is en dat u niet altijd zelf reparaties wilt uitvoeren, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Lexus ES, denk niet twee keer na om onze pagina met focus op inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Mijn Lexus ES trekt naar links, wat moet ik doen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lexus ES kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de Lexus ES in de categorie Lexus ES.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector