Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus GS is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s is de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Lexus GS niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus GS afkoelt, en ten slotte bekijken we welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus GS NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus GS niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus GS airco

Een van de vrij basale indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lexus GS.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lexus GS

Een van de andere indicatoren die u op de hoogte kunnen stellen van een slecht werkende airconditioner is dat u merkt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Wanneer de remschijven vervangen Lexus GS?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk vrij moeilijk te herkennen zonder uitgebreide mechanische kennis, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn enkele mogelijke redenen voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus GS

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus GS niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRECTE IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lexus GS DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste triggers van een Lexus GS-airconditioningsysteem dat niet langer afkoelt, we laten u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is en dat u zelf niet altijd reparaties wilt uitvoeren, niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lexus GS reinigen, aarzel niet om ons artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Lexus GS afstellen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lexus GS kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen over de Lexus GS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector