Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus GX is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomermaanden of u wilt helpen de mist van uw voorruit te halen in de winter, airconditioning in auto’s is tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de is airconditioning in een Lexus GX niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus GX afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus GX NIET LANGER KOUD?

We zullen onze gids beginnen met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus GX niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus GX airco

Een van de vrij algemene indicaties die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om onze gids te raadplegen die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lexus GX.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lexus GX

Een van de andere tekenen die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren of er twijfelachtig geluid is). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Wanneer de remschijven vervangen Lexus GX?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is moeilijk te herkennen zonder geavanceerde mechanische expertise, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder vermeld:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus GX

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus GX niet meer koud is omdat uw airconditioning het niet meer doet. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRECTE IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lexus GX DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een Lexus GX airconditioning die niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is, en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lexus GX reinigen, aarzel niet om ons gefocuste artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Mijn Lexus GX trekt naar links, wat moet ik doen?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lexus GX kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de Lexus GX in de categorie Lexus GX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector