Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus IS is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd bijna noodzakelijk. Maar wat als de airconditioning in een Lexus IS is niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus IS afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus NIET MEER KOUD?

We beginnen onze reisgids met tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus IS niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus IS airco

Een van de vrij bekende tekenen die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan permanent zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan om onze handleiding te lezen die gewijd is aan slechte geuren van airconditioning op Lexus IS.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lexus IS

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen bij een defecte airconditioner is dat u merkt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant laten zien.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lexus IS?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk vrij moeilijk te herkennen zonder complexe mechanische kennis, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus IS

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus IS niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lexus OPLOSSEN IS DAT NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een Lexus IS airconditioning die niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Lexus IS, denk niet twee keer na om ons gerichte artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lexus IS vervangen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lexus IS kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u nog vragen heeft over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector