Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus NX is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s de laatste tijd een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de airconditioning in een Lexus NX is niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus NX afkoelt, en ten slotte bekijken we welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus NX NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus NX niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus NX airco

Een van de vrij algemene aanwijzingen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan eeuwigdurend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lexus NX.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lexus NX

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een niet-werkende airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren of er twijfelachtig geluid is). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op de Lexus NX

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is moeilijk te identificeren zonder complexe mechanische expertise, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus NX

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus NX niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lexus NX DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen waarnemen belangrijkste motieven van een Lexus NX airconditioning systeem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen aanbieden die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem zeer uitgebreid is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lexus NX reinigen, denk niet twee keer na om ons gefocuste artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lexus NX, wat te doen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lexus NX kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector