Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus RX is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Lexus RX niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus RX afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus RX NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus RX niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus RX airco

Een van de vrij basale indicaties die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lexus RX.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lexus RX

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe Lexus RX openen met een lege batterij?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is best lastig om te identificeren zonder geavanceerde mechanische expertise, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus RX

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus RX niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lexus RX DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste motieven van een Lexus RX airconditioning systeem dat niet meer afkoelt, we laten u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is, en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Lexus RX, aarzel niet om onze speciale inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe Lexus RX-injectoren te reinigen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lexus RX kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Voor meer tips over de Lexus RX kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector