Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lexus UX is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in voertuigen sinds kort een bijna verplichte functie. Maar wat als de airconditioning in een Lexus UX niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lexus UX afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem aan te pakken.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lexus UX NIET MEER KOUD?

We beginnen onze handleiding met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lexus UX niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lexus UX airco

Een van de vrij basale indicatoren die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om onze handleiding over slechte airconditioninggeuren op Lexus UX door te nemen.

GELUID VAN AIRCONDITIONING OP Lexus UX

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid voelt opkomen wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel je vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er sprake is van twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp op mijn Lexus UX vervangen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Vrij moeilijk te identificeren zonder uitgebreide mechanische kennis, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet meer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke motieven voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lexus UX

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lexus UX niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioningsysteem niet meer functioneert. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Lexus UX DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste motieven van een Lexus UX airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Lexus UX, aarzel niet om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Lexus UX vervangen?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Lexus UX kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze categorie Lexus UX te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector