Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lincoln Continental is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd een bijna verplichte functie. Maar wat als de is airconditioning in een Lincoln Continental niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lincoln Continental afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lincoln Continental NIET MEER KOUD?

We zullen onze gids beginnen met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lincoln Continental niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lincoln Continental airco

Een van de vrij basale aanwijzingen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan eeuwigdurend zijn of alleen aanwezig wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te ontdekken, raden we u aan onze gids over Lincoln Airco-geuren te lezen, gewijd aan slechte airconditioninggeuren.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lincoln Continental

Een van de andere symptomen die u kunnen melden bij een defecte airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lincoln Continental, wat kan ik doen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Heel moeilijk te herkennen zonder complexe mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lincoln Continental

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lincoln Continental niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lincoln Continental CORRECTEREN DAT NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste oorzaken van een Lincoln Continental airconditioning die niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat u niet altijd zelf reparaties wilt uitvoeren, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Lincoln Continental, aarzel niet om ons speciale artikel over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Continental, wat kan ik doen?

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lincoln Continental kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector