Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lincoln MKC is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen wordt tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de is airconditioning in een Lincoln MKC niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lincoln MKC afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lincoln MKC NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lincoln MKC niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lincoln MKC airco

Een van de vrij veel voorkomende tekenen die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan langdurig zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te ontdekken, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte geuren van airconditioning op Lincoln MKC.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lincoln MKC

Een van de andere indicatoren die u kunnen informeren over een slecht werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant laten zien.

Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lincoln MKS vervangen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is best lastig te identificeren zonder complexe mechanische vaardigheden, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lincoln MKC

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lincoln MKC niet meer koud is, alleen omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lincoln MKC OPLOSSEN DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste oorzaken van een Lincoln MKC-airconditioning die niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen aanbieden . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lincoln MKC reinigen, aarzel niet om ons speciale artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKC handmatig vergrendelen?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de aircogascompressor op Lincoln MKC kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector