Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lincoln MKS is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, wordt airconditioning in voertuigen de laatste tijd een bijna verplichte functie. Maar wat als de airconditioning in een Lincoln MKS is niet koud meer? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lincoln MKS afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lincoln MKS NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lincoln MKS niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lincoln MKS airco

Een van de vrij bekende indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lincoln MKS.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lincoln MKS

Een van de andere symptomen die u kunnen waarschuwen voor een slecht werkende airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er verdachte geluiden zijn). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlichtkoplampen in op Lincoln MKC?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk vrij moeilijk te herkennen zonder uitgebreide mechanische expertise, kan een drukverlies in het aircosysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn verschillende mogelijke redenen voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lincoln MKS

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lincoln MKS niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lincoln MKS DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste triggers van een Lincoln MKS-airconditioningsysteem dat niet langer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen presenteren die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat u niet altijd zelf reparaties wilt uitvoeren, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lincoln MKS reinigen, aarzel niet om ons speciale artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Lincoln MKC?

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lincoln MKS kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector