Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lincoln MKX is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd een bijna verplicht kenmerk geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Lincoln MKX niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lincoln MKX afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lincoln MKX NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lincoln MKX niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lincoln MKX airco

Een van de vrij algemene indicaties die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan permanent zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om door onze gids te bladeren die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lincoln MKX.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lincoln MKX

Een van de andere tekenen die u kunnen informeren aan een niet-werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (benader gerust de ventilatieopeningen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe verander ik luidsprekers op Lincoln MKX?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is moeilijk op te merken zonder complexe mechanische kennis, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke redenen om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lincoln MKX

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lincoln MKX niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lincoln MKX DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een Lincoln MKX airconditioning die niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen aanbieden . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lincoln MKX reinigen, aarzel niet om ons gerichte artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKX vervangen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lincoln MKX kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKX wilt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector