Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lincoln MKZ is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s de laatste tijd een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Lincoln MKZ niet koud meer? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lincoln MKZ afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lincoln MKZ NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen verklaren dat de airconditioning van je Lincoln MKZ niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lincoln MKZ airco

Een van de redelijk bekende indicatoren die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan om onze handleiding over slechte airconditioninggeuren op Lincoln MKZ door te nemen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lincoln MKZ

Een van de andere indicaties die u kunnen waarschuwen voor een slecht werkende airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort opkomen wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant onthullen.

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig te herkennen zonder complexe mechanische vaardigheden, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor
Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Lincoln MKZ?

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lincoln MKZ

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lincoln MKZ niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lincoln MKZ OPLOSSEN DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste motieven van een Lincoln MKZ airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lincoln MKZ reinigen, aarzel niet om onze speciale inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Weiterlesen:
Lincoln MKZ DAT GAAT in de slappe modus

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lincoln MKZ kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector