Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Lincoln Navigator is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s wordt de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie. Maar wat als de is airconditioning in een Lincoln Navigator niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Lincoln Navigator afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Lincoln Navigator NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Lincoln Navigator niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Lincoln Navigator-airco

Een van de vrij bekende aanwijzingen die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om door onze gids te bladeren die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Lincoln Navigator.

AIRCONDITIONING GELUID OP Lincoln Navigator

Een van de andere indicaties die u kunnen informeren bij een defecte airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (benader gerust de ventilatieopeningen om te zoeken naar verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe een Lincoln Navigator vergrendelen met een lege batterij?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is moeilijk op te merken zonder uitgebreide mechanische vaardigheden, dat een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe kan leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke redenen om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Lincoln Navigator

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Lincoln Navigator niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Lincoln Navigator DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een Lincoln Navigator-airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen aanbieden die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Lincoln Navigator reinigen, aarzel niet om onze gerichte inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe kan ik het cabinefilter van mijn Lincoln Navigator vervangen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Lincoln Navigator kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector