Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Discovery Sport

Het is tegenwoordig essentieel om uw auto in de gaten te houden, in feite, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het onderwerp dat we in dit artikel gaan bespreken, een van de tekenen die de meeste stuurprogramma’s verstoren, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Discovery Sport . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te bekijken, zullen we eerst zien wat dit waarschuwingslampje op de Land Rover Discovery Sport-punten is en vervolgens in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Land Rover Discovery Sport? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Discovery Sport

Dus we beginnen met de inhoudspagina over de veiligheidsgordelverlichting op Land Rover Discovery Sport . Deze of deze lichten hebben, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, misschien maar één of één per stoel, de functie om de bestuurder op de hoogte te stellen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Land Rover Discovery Sport wordt ingeschakeld. Het kan inclusief zijn aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan voelen of niet. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe sluit ik een Land Rover Discovery Sport op met een lege batterij?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Land Rover Discovery Sport?

We gaan nu verder met de abnormale redenen voor de riemverlichting om Land Rover Discovery Sport in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt tijdens het rijden in uw Land Rover Discovery Sport, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel van de Land Rover Discovery Sport brandt op een lege stoel: In dit geval is de kans groot dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden bij Land Rover Discovery Sport?

Nu dat we hebben de problemen die u zou kunnen hebben met uw veiligheidsgordelverlichting die op uw Land Rover Discovery Sport blijft , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en doe het riemlicht op het dashboard van uw Land Rover Discovery Sport uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien af ​​en toe een eenvoudige boodschappentas de sensor kan gebruiken en de gordelverlichting op uw Land Rover Discovery Sport. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een technicus om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als u het vervangt, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, in elk ander geval moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw problemen leidt, u moet de zekeringenkast in uw Land Rover Discovery Sport eens bekijken.
Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Discovery Sport blijft branden, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector