Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover LR4

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig van fundamenteel belang, in feite, als u er niet de minimale routineonderhoud van doet of als u geen tekenen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies de kwestie die we vandaag zullen bespreken, een van de symptomen die automobilisten het meest stoort, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover LR4 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te onderzoeken, zullen we eerst zien wat dit waarschuwingslampje op de Land Rover LR4-punten is en vervolgens in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Land Rover LR4? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover LR4

We beginnen dus met de richtlijn over de veiligheidsgordellampje op Land Rover LR4 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u mag er maar één of één per stoel hebben, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij gaat aan als het contact van je Land Rover LR4 wordt aangezet. Er kan verbinding mee worden gemaakt aanwezigheidssensor die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan detecteren of niet. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om uzelf niet in gevaar te brengen. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte wordt gebracht van het verzuim.

Weiterlesen:
Servicelampje Land Rover LR4 uitschakelen

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Land Rover LR4?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor de riemverlichting om Land Rover LR4 in te schakelen . Bij normaal gebruik mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw gordelindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels effectief zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Land Rover LR4 rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Land Rover LR4-gordelwaarschuwingslampje gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen effectief zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Land Rover LR4?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Land Rover LR4 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Land Rover LR4 uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen staat, aangezien een simpele boodschappentas de sensor af en toe kan activeren en de gordellamp op uw Land Rover LR4. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een motormonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er een vinden in autobreuk, in elk ander geval zul je 100aine van euro moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, u moet de zekeringenkast aan de binnenkant van uw Land Rover LR4 bekijken.
Weiterlesen:
Mijn Land Rover LR4 trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Bekijk de categorie Land Rover LR4 voor meer tips over de Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector