Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Range Rover Sport

Aandacht besteden aan uw auto is tegenwoordig belangrijk, zelfs als u er niet het minste onderhoud aan doet of als u geen tekenen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp waar we het over zullen hebben op deze webpagina, een van de tekenen die automobilisten het meest storen, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Range Rover Sport . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken wat dit waarschuwingslicht op de Land Rover Range Rover Sport-punten is, en vervolgens in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Land Rover Range Rover Sport? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Range Rover Sport

Dus we beginnen met de artikelinhoud over de veiligheidsgordellampje op Land Rover Range Rover Sport . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u mag er maar één of één per stoel hebben, hebben als doel de bestuurder op de hoogte te stellen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij wordt ingeschakeld wanneer het contact van uw Land Rover Range Rover Sport wordt ingeschakeld. Het kan worden gekoppeld aan aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte wordt gebracht van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen van de Land Rover Range Rover Evoque afstellen?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Land Rover Range Rover Sport?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor de riemverlichting om Land Rover Range Rover Sport in te schakelen . Na verloop van tijd mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels effectief zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Land Rover Range Rover Sport rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel van de Land Rover Range Rover Sport brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen effectief zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden bij Land Rover Range Rover Sport?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Land Rover Range Rover Sport blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het riemlicht op het dashboard van uw Land Rover Range Rover Sport uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen staat, aangezien een eenvoudige boodschappentas vaak de sensor kan veroorzaken en de gordelverlichting op uw Land Rover Range Rover Sport. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een reparatiewerkplaats om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om erachter te komen of iets het blokkeert, anders moet je het doen Als u het vervangt, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, anders moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, u moet de zekeringenkast in uw Land Rover Range Rover Sport controleren.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Range Rover Sport updaten?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector