Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Range Rover

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig van fundamenteel belang, in feite, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen signalen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico om te ontdekken dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de symptomen die automobilisten het meest storen, is de controlelampje veiligheidsgordel op Land Rover Range Rover . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken waar dit waarschuwingslicht op de Land Rover Range Rover mee correspondeert, en vervolgens wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Land Rover Range Rover? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Range Rover

We beginnen dus met de richtlijn over de veiligheidsgordellampje op de Land Rover Range Rover . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u mag er maar één of één per stoel hebben, hebben als doel de bestuurder op de hoogte te stellen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Land Rover Range Rover wordt ingeschakeld. Het kan gecombineerd worden met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Land Rover Range Rover Evoque te repareren?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Land Rover Range Rover?

We gaan nu verder met de abnormale oorzaken voor de riemverlichting om Land Rover Range Rover in te schakelen . Na verloop van tijd mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Land Rover Range Rover rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Land Rover Range Rover gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is de kans groot dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden bij Land Rover Range Rover?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Land Rover Range Rover blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt repareer het en doe het riemlicht op het dashboard van uw Land Rover Range Rover uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u onderzoeken of er geen gewicht op uw stoelen zit, omdat soms een eenvoudige boodschappentas de sensor kan veroorzaken en de riem kan doen oplichten lampje op uw Land Rover Range Rover. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een reparatiewerkplaats om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er een paar ontdekken in het breken van motorvoertuigen, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw complicaties leidt, u moet de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover controleren.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Land Rover Range Rover Evoque uit?

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector