Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lexus NX

Aandacht besteden aan uw auto is tegenwoordig van fundamenteel belang, uiteraard, als u er niet de minste routineonderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met signalen van ongebruikelijkheid, loopt u het risico dat uw auto wegkwijnt. Dit is precies de zaak waar we ons op deze webpagina op gaan richten, een van de symptomen die automobilisten het meest storen, is de controlelampje veiligheidsgordel op Lexus NX . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken wat dit riemwaarschuwingslampje op Lexus NX betekent, en dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Lexus NX? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Lexus NX

We beginnen dus met de richtlijn over de veiligheidsgordellampje op Lexus NX . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u mag er maar één of één per stoel hebben, hebben tot doel de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij gaat aan als het contact van je Lexus NX wordt aangezet. Het kan inclusief zijn aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de omissie.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lexus NX, wat kan ik doen?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Lexus NX?

We gaan nu verder met de abnormale redenen voor het riemlicht om Lexus NX in te schakelen . Na verloop van tijd mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt tijdens het rijden in uw Lexus NX, in dit geval is het mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Lexus NX-gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Lexus NX?

Nu dat we hebben de problemen die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Lexus NX blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het riemlicht op het dashboard van uw Lexus NX uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : In het geval dat u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien een simpele boodschappentas de sensor vaak kan activeren en de gordelverlichting op uw Lexus NX. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een autotechnicus om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riemgesp sensor problemen: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om erachter te komen of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er een paar ontdekken in het breken van motorvoertuigen, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht je problemen veroorzaakt, u moet de interne zekeringenkast van uw Lexus NX controleren.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lexus NX vervangen?

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector