Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het lampje van de Land Rover Discovery Sport blijft branden

Aandacht besteden aan uw auto is essentieel in deze moderne tijd, in werkelijkheid, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen tekenen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico uw auto te zien verwelken. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties dat automobilisten het meest storen is het belangrijkste indicatielampje op het Land Rover Discovery Sport-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien waar dit sleutellicht op Land Rover Discovery Sport mee overeenkomt, en dan in een tweede wat te doen als het sleutellampje op Land Rover Discovery Sport brandt? .

Wat betekent het sleutellicht op Land Rover Discovery Sport?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Land Rover Discovery Sport-dashboard , kan het zijn dat je verder nog de sleutel hebt logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat de belangrijkste actie van dit licht is om u hiervan op de hoogte te stellen het is tijd om uw Land Rover Discovery Sport een onderhoudsbeurt te geven maar dit licht kan ook andere betekenissen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Land Rover Discovery Sport door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze handeling uit te voeren in onze speciale inhoudspagina. We zullen in de volgende lijst proberen u de maximale informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsaankondigingen die het u kan sturen:

  • Een olieverversing gedaan zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt gedaan, is het zeer waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Land Rover Discovery Sport, hier is de procedure om dit kleine te bereiken reset van het sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Land Rover Discovery Sport brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest fundamentele oorzaak van een oranje steeksleutel op Land Rover Discovery Sport is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op Land Rover Discovery Sport?

Wat als het oranje sleutellampje op de Land Rover Discovery Sport brandt?

We gaan nu verder met het tweede deel van onze inhoudspagina en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de complicaties die in het vorige deel zijn genoemd en daarom wat moet ik doen als ik het sleutellampje van uw Land Rover Discovery Sport ontdek? Om dit te bereiken, beantwoorden we om de beurt de complicaties waarmee u mogelijk te maken krijgt:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder in dit artikel hebben vermeld, is een zeer eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Land Rover Discovery Sport voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie onze inhoudspagina om deze procedure uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen maar uw oliepeil te controleren, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de details van deze foutcode hebben via het diagnosetool. Zodra u zeker weet wat de oorzaak van het probleem is, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), anders demonteer en reinig de EGR-klep van uw Land Rover Discovery Sport, we hebben een gids gemaakt om u te helpen dit te doen het. Ga in elk ander geval naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Olielampje Land Rover Discovery dat blijft branden

Daar weet je nu alles over de licht op de Land Rover Discovery Sport , we hopen dat deze inhoudspagina u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector