Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het lampje van de Land Rover Range Rover blijft branden

Aandacht besteden aan uw auto is essentieel in deze moderne tijd, in werkelijkheid, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken . Dit is precies het onderwerp waar we ons in dit artikel op gaan richten, een van de indicaties die de meeste auto-eigenaren verstoort, is de belangrijkste indicatielampje op het Land Rover Range Rover-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellicht op Land Rover Range Rover-punten is, en vervolgens in een seconde wat te doen als het sleutellampje op de Land Rover Range Rover brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op de Land Rover Range Rover?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Land Rover Range Rover-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u hierover te informeren het is tijd om uw Land Rover Range Rover een onderhoudsbeurt te geven dit licht kan echter ook andere betekenissen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Land Rover Range Rover ook door de diagnose te leiden. Als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze actie uit te voeren in onze speciaal artikel. We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsinformatie die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt uitgevoerd, is het waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Land Rover Range Rover, hier is de procedure om deze kleine reset van het sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Land Rover Range Rover brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw auto niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest fundamentele oorzaak van een oranje moersleutellicht op Land Rover Range Rover is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van de Land Rover Range Rover Evoque in?

Wat als het oranje sleutellampje op de Land Rover Range Rover brandt?

We gaan nu verder met het tweede onderdeel van ons artikel en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn genoemd en bijgevolg wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Land Rover Range Rover zie? Om dit te bereiken, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder hebben geschetst, volstaat een eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Land Rover Range Rover om het sleutellampje uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie ons artikel om voer deze operatie uit.
  • Oliepeilprobleem: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen maar uw oliepeil te controleren, wij raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode via het diagnosetool hebben. Als u eenmaal zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door op de versnellingen te drukken (hete motor), of demonteer en reinig de EGR-klep van uw Land Rover Range Rover, we hebben een gids gemaakt om u te helpen het. Ga in elk ander geval naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
GPS Land Rover Range Rover Evoque werkt niet Land Rover Range Rover Evoque

Daar weet je nu alles over de moersleutellicht op Land Rover Range Rover , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector