Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het lampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Evoque

Het in de gaten houden van uw voertuig is tegenwoordig van fundamenteel belang, inderdaad, als u er niet de minimale routineonderhoud van doet of als u geen tekenen van abnormaliteit opmerkt, loopt u het risico dat uw auto verwelkt. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de symptomen die bestuurders het meest storen is de indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Evoque . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te beoordelen, zullen we eerst zien waar dit waarschuwingslicht op de Land Rover Evoque mee correspondeert, en dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Land Rover Evoque? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Evoque

Dus we beginnen met de inhoudspagina over de veiligheidsgordellampje op Land Rover Evoque . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij gaat aan als het contact van uw Land Rover Evoque wordt aangezet. Het kan inclusief zijn aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om uzelf niet in gevaar te brengen. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de omissie.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Evoque?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Land Rover Evoque?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor de riemverlichting om Land Rover Evoque in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon branden als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Land Rover Evoque rijdt, is het in dat geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Land Rover Evoque-gordelwaarschuwingslampje gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden bij Land Rover Evoque?

Nu dat we hebben de problemen die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Land Rover Evoque blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt repareer het en zet het riemlicht op het dashboard van uw Land Rover Evoque uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien een simpele boodschappentas de sensor vaak kan activeren en aan de riem kan komen lampje op uw Land Rover Evoque. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een motormonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet correct werkt, moet het indicatielampje onbedoeld gaan branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er enkele ontdekken in autobreuk, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw problemen veroorzaakt, u moet de zekeringenkast in uw Land Rover Evoque controleren.
Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Evoque, wat te doen?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector