Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het touchscreen van de Land Rover Discovery Sport werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het aanzienlijke gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de tendens zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Land Rover Discovery Sport zou kunnen worden geïntegreerd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Desalniettemin brengt dit een zeker comfort, met techniek komt ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Land Rover Discovery Sport. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken wat de kenmerken zijn van een touchscreen in uw auto, en vervolgens de verschillende touchscreen-problemen op Land Rover Discovery Sport , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Land Rover Discovery Sport

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Land Rover Discovery Sport niet meer werkt, gaan we eerst alle positieve punten ontdekken die deze uitrusting u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de producent zijn geïntegreerd en niet die welke in autocentra zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw auto is geïntegreerd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Injectieprobleem Land Rover Discovery, wat te doen?

.

Land Rover Discovery Sport Touch Screen Problemen

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Land Rover Discovery Sport niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw auto te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die je misschien tegenkomt:

 • Het aanraakscherm op mijn Land Rover Discovery Sport gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties op een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, is er waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Land Rover Discovery Sport gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Land Rover Discovery Sport corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Land Rover Discovery Sport niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die u ervaart, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die afluistert, kun je de GPS van je Land Rover Discovery Sport updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Land Rover Discovery Sport wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Beste motorolie voor Land Rover Discovery Sport

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector