Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus CT touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het grote gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s mee zouden gaan met de trend. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Lexus CT zou kunnen worden toegevoegd, worden sinds enkele jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Toch geeft dit een bepaald comfort, met techniek komt ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus CT. Om dit te doen, gaan we eerst de kenmerken ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen complicaties op Lexus CT , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lexus CT

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Lexus CT niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen richten op de native touchscreens, die door de fabrikant zijn ingebouwd en niet op die die in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. Hier is een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw motorvoertuig is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe Lexus CT handmatig te vergrendelen?

.

Problemen met het Lexus CT-touchscreen

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus CT niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de touchscreens van uw motorvoertuig vast te stellen. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen op mijn Lexus CT gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale gevallen bij een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus CT gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Lexus CT corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Lexus CT niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het zeker een bug waar je doorheen gaat, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Lexus CT updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus CT wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Hoe de katalysator Lexus CT reinigen?

Voor meer tips over de Lexus CT kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus CT.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector