Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus NX touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldige gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s de richting zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus NX zou kunnen worden geïntegreerd, worden sinds enkele jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Desalniettemin geeft dit een specifiek comfort, met techniek komen ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus NX. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in je auto, en daarna de verschillende touchscreen complicaties op Lexus NX , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lexus NX

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van uw Lexus NX niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die door de producent zijn ingebouwd en niet op die die in autocentra zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw auto is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lexus NX?

.

Lexus NX Complicaties op het aanraakscherm

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus NX niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle complicaties op de touchscreens van uw auto te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Lexus NX gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende gevallen bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het aanraakscherm van mijn Lexus NX gaat aan en uit zonder uitleg: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Lexus NX op te lossen

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Lexus NX niet meer functioneert , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het zeker een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem dan contact op met uw dealer. Als alleen uw GPS problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Lexus NX bijwerken door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus NX gaat aan en uit zonder enige uitleg: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lexus NX vervangen?

Kijk voor meer tips over de Lexus NX in de categorie Lexus NX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector