Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus RX touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de verschijnselen zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus RX zou kunnen worden ingebouwd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s vooraf geladen met touchscreens. Toch brengt dit een bepaald comfort met zich mee, met techniek komen ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus RX. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken naar de kenmerken van een aanraakscherm in uw motorvoertuig, en vervolgens naar de verschillende touchscreen complicaties op Lexus RX , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lexus RX

Voordat we kunnen achterhalen waarom het touchscreen van uw Lexus RX niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen zien die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de fabrikant en niet op die die zijn gekocht in motorvoertuigencentra. Op deze website staat een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw motorvoertuig is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een groot scherm.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lexus RX?

.

Lexus RX touchscreen-complicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus RX niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw motorvoertuig vast te stellen. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Lexus RX gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus RX gaat aan en uit zonder uitleg: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Lexus RX repareren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Lexus RX niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug die u doormaakt, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Lexus RX updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus RX gaat aan en uit zonder enige uitleg: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe start je een Lexus RX?

Kijk voor meer tips over de Lexus RX in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector