Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKX-aanraakscherm werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s de tendens zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Lincoln MKX zou kunnen worden toegevoegd, worden sinds enkele jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Hoewel dit een bepaald comfort biedt, komt bij technologie ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lincoln MKX. Om dit te doen, gaan we eerst de kenmerken ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen complicaties op Lincoln MKX , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lincoln MKX

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van uw Lincoln MKX niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de producent en niet op die die zijn gekocht in centra voor motorvoertuigen. Op deze website vindt u een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw motorvoertuig is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lincoln MKX, wat kan ik doen?

.

Problemen met het Lincoln MKX-touchscreen

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lincoln MKX niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die je misschien tegenkomt:

 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln MKX gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basale situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te krijgen
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln MKX gaat aan en uit zonder uitleg: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Lincoln MKX repareren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lincoln MKX niet meer functioneert , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je ervaart, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als alleen je GPS problemen ondervindt, kun je de GPS van je Lincoln MKX updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lincoln MKX gaat aan en uit zonder enige uitleg: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe verander ik luidsprekers op Lincoln MKX?

Als je meer tutorials over de Lincoln MKX nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector