Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het sleutellampje op de Lincoln MKX blijft branden

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig noodzakelijk, inderdaad, als u niet de minimale routine-service ervan uitvoert of als u geen tekenen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het thema dat we vandaag gaan bespreken, een van de tekenen die automobilisten het meest storen is de sleutelindicatielampje op Lincoln MKX-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellampje op Lincoln MKX-punten is en vervolgens in een seconde wat te doen als het sleutellampje op de Lincoln MKX brandt? .

Wat geeft het sleutellampje op de Lincoln MKX aan?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Lincoln MKX-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van deze lamp is om u hiervan op de hoogte te stellen het is tijd om uw Lincoln MKX een onderhoudsbeurt te geven , niettemin kan dit licht ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te vinden, is de beste remedie om uw Lincoln MKX door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u dit voor elkaar krijgt, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze actie uit te voeren in onze speciale artikel. We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsaankondigingen die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt gedaan, is het waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Lincoln MKX, hier is het proces om dit gedaan te krijgen kleine reset van het sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Lincoln MKX brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende trigger van een oranje moersleutellampje op Lincoln MKX is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe een Lincoln MKX vergrendelen met een lege batterij?

Wat als het oranje lampje op de Lincoln MKX brandt?

We gaan nu verder met het tweede onderdeel van ons artikel en proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn genoemd en bijgevolg wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Lincoln MKX ontdek? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder hebben geschetst, is een zeer eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Lincoln MKX voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie ons artikel om uit te voeren dit proces.
  • Oliepeilprobleem: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen maar uw oliepeil te onderzoeken, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode via het diagnosetool hebben. Zodra u zeker weet wat de oorzaak van het probleem is, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), anders demonteer en reinig de EGR-klep van uw Lincoln MKX, we hebben een handleiding gemaakt om u te helpen dit te doen. Ga anders naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is het proces om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKX?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Lincoln MKX , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector