Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het sleutellampje op de Lincoln MKZ blijft branden

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig belangrijk, in werkelijkheid, als u het niet minimaal onderhoudt of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw motorvoertuig onaangenaam wordt om te gebruiken . Dit is precies het onderwerp waar we het in dit artikel over zullen hebben, een van de indicaties die autobezitters het meest stoort is de sleutelindicatielampje op Lincoln MKZ-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellicht op Lincoln MKZ-punten is en vervolgens in een tweede wat te doen als het sleutellampje op Lincoln MKZ brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op Lincoln MKZ?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Lincoln MKZ-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u hiervan op de hoogte te stellen het is tijd om uw Lincoln MKZ een onderhoudsbeurt te geven maar dit licht kan ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te vinden, is de beste remedie om uw Lincoln MKZ door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u dit voor elkaar krijgt, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze actie uit te voeren in onze toegewijd artikel. We zullen in de volgende lijst proberen u de maximale informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsberichten die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf heeft uitgevoerd, is het zeer waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Lincoln MKZ, hier is het proces om dit gedaan te krijgen kleine reset van het sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Lincoln MKZ brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende trigger van een oranje moersleutellampje op Lincoln MKZ is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Lincoln MKZ?

Wat als het oranje sleutellampje op de Lincoln MKZ brandt?

We gaan nu verder met het tweede onderdeel van ons artikel en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn beschreven en daarom wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Lincoln MKZ ontdek? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder hebben beschreven, is een zeer eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Lincoln MKZ voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie ons artikel om mee te nemen uit dit proces.
  • Oliepeilprobleem: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen uw oliepeil te onderzoeken, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode via het diagnosetool hebben. Zodra u zeker weet waar het probleem vandaan komt, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), in elk ander geval demonteer en reinig de EGR-klep van uw Lincoln MKZ, we hebben een handleiding gemaakt om u te helpen doe het. Ga in elk ander geval naar een monteur en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is het proces om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Lincoln MKZ vervangen?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Lincoln MKZ , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector