Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het sleutellampje op de Lincoln Navigator blijft branden

Uw auto in de gaten houden is tegenwoordig belangrijk, in werkelijkheid, als u er niet het minste onderhoud aan doet of als u geen rekening houdt met abnormale signalen, loopt u het risico dat uw auto wegkwijnt. Dit is precies het onderwerp waar we ons in dit artikel op gaan richten, een van de signalen die automobilisten het meest storen, is de sleutelindicatielampje op het Lincoln Navigator-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellicht op Lincoln Navigator-punten is, en dan in een seconde hoe ermee om te gaan als het sleutellampje op de Lincoln Navigator brandt? .

Wat geeft het sleutellampje op de Lincoln Navigator aan?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Lincoln Navigator-dashboard , kan het zijn dat je verder nog de sleutel hebt logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u dat te informeren het is tijd om uw Lincoln Navigator een onderhoudsbeurt te geven maar dit licht kan ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Lincoln Navigator door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze actie uit te voeren in onze speciale inhoud bladzijde. We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsberichten die het u kan sturen:

  • Een olieverversing gedaan zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt gedaan, is het waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Lincoln Navigator, hier is de procedure om deze kleine reset van de sleutel te bereiken licht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Lincoln Navigator brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende trigger van een oranje moersleutellampje op Lincoln Navigator is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Mijn Lincoln Navigator trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Wat als het oranje toetslampje op de Lincoln Navigator brandt?

We gaan nu door naar het tweede deel van onze inhoudspagina en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de complicaties beschreven in het vorige deel en daarom hoe ga ik ermee om als ik het sleutellampje op uw Lincoln Navigator zie? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om de beurt alle complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder in dit artikel hebben vermeld, is een basisreset van het indicatielampje op uw Lincoln Navigator voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie onze inhoud pagina om dit proces te voltooien.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen uw oliepeil te onderzoeken, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de details van deze foutcode hebben via de diagnosetool. Zodra u zeker weet waar het probleem vandaan komt, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), anders demonteren en reinigen van de EGR-klep van uw Lincoln Navigator, we hebben een tutorial gemaakt om u te helpen dit te doen. Ga in elk ander geval naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: tot slot, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Lincoln Navigator is niet meer koud

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Lincoln Navigator , we hopen dat deze inhoudspagina u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Als u meer tutorials over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector