Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het sleutellampje op Lincoln Continental blijft branden

Aandacht besteden aan uw auto is tegenwoordig belangrijk, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met abnormale signalen, loopt u het risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het onderwerp waarover we in dit artikel gaan spreken, een van de indicaties dat automobilisten het meest storen is de sleutelindicatielampje op Lincoln Continental-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien waar dit sleutellicht op Lincoln Continental mee correspondeert, en dan in een tweede wat te doen als het sleutellampje op Lincoln Continental brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op Lincoln Continental?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Lincoln Continental-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat de belangrijkste functie van deze lamp is om u hierover te informeren het is tijd om uw Lincoln Continental een onderhoudsbeurt te geven , niettemin kan dit licht ook andere betekenissen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te vinden, is de beste remedie om uw diagnose ook uit te voeren Lincoln Continental l, als u niet weet hoe u dit proces moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze handeling uit te voeren in onze speciale inhoud bladzijde. We zullen in de volgende lijst proberen u zoveel mogelijk informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsaankondigingen die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt uitgevoerd, is het zeer waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Lincoln Continental, hier is het proces om deze kleine reset van de sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor suggereert dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Lincoln Continental brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest algemene oorzaak van een oranje moersleutellicht op Lincoln Continental is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Lincoln Continental dat niet meer versnelt

Wat als het oranje sleutellampje op Lincoln Continental brandt?

We gaan nu door naar het tweede onderdeel van onze inhoudspagina en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn aangegeven en daarom wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Lincoln Continental ontdek? Om dit te bereiken, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder in dit artikel hebben uitgelegd, is een basisreset van het indicatielampje op uw Lincoln Continental voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie onze inhoud pagina om deze procedure uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen uw oliepeil te verifiëren, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden als gevolg van de EGR-klep, moet u de details van deze foutcode via de diagnosetool hebben. Zodra u zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), in elk ander geval de EGR-klep van uw Lincoln Continental demonteren en reinigen, we hebben een tutorial gemaakt om u te helpen doe het. Ga in elk ander geval naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: tot slot, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is het proces om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lincoln Continental vervangen?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Lincoln Continental , we hopen dat deze inhoudspagina u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector