Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het sleutellampje op Lincoln MKC blijft branden

Aandacht besteden aan uw voertuig is in deze moderne tijd van fundamenteel belang, in werkelijkheid, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen tekenen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico dat uw motorvoertuig onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het thema waar we het in dit artikel over zullen hebben, een van de tekenen die automobilisten het meest storen is de sleutelindicatielampje op Lincoln MKC-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellicht op Lincoln MKC-punten is en vervolgens in een seconde wat te doen als het sleutellampje op Lincoln MKC brandt? .

Wat geeft het sleutellampje op Lincoln MKC aan?

Dus we beginnen onze inhoud met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Lincoln MKC-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u hiervan op de hoogte te stellen het is tijd om uw Lincoln MKC een onderhoudsbeurt te geven maar dit licht kan ook andere betekenissen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Lincoln MKC door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u dit proces kunt bereiken, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze actie uit te voeren in onze speciale inhoud . We zullen in de volgende lijst proberen u de maximale informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsberichten die het u kan sturen:

  • Een olieverversing gedaan zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olieverversing zelf hebt gedaan, is het zeer waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Lincoln MKC, hier is het proces om deze kleine reset van het sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Lincoln MKC brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest algemene oorzaak van een oranje moersleutellicht op Lincoln MKC is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Lincoln MKS updaten?

Wat als het oranje lampje op de Lincoln MKC brandt?

We gaan nu verder met het tweede deel van onze inhoud en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn aangegeven en bijgevolg wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Lincoln MKC ontdek? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder hebben beschreven, is een eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Lincoln MKC voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en deze opnieuw te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie onze inhoud om dit uit te voeren procedure.
  • Oliepeilprobleem: dit is een heel basaal probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen uw oliepeil te controleren, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode via het diagnosetool hebben. Zodra u zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), in elk ander geval demonteer en reinig de EGR-klep van uw Lincoln MKC, we hebben een tutorial gemaakt om u te helpen doe het. Ga in elk ander geval naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is het proces om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe start je een Lincoln MKC?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Lincoln MKC , we hopen dat deze inhoud u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector