Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus ES touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s bij de beweging zouden blijven. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus ES kon worden ingebouwd, worden sinds enkele jaren veel auto’s met touchscreens gebouwd. Hoewel dit een specifiek comfort geeft, komt bij techniek ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus ES. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een touchscreen in je auto, en vervolgens naar de verschillende touchscreen problemen op Lexus ES , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lexus ES

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Lexus ES niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen zien die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de fabrikant en niet op die die in autocentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de voordelen en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw auto is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lexus ES?

.

Lexus ES Complicaties op het aanraakscherm

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus ES niet meer? Om dit te bereiken hebben we geprobeerd alle problemen op de touchscreens van uw auto te achterhalen. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ondervindt:

 • Het aanraakscherm van mijn Lexus ES gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus ES gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Lexus ES op te lossen

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Lexus ES niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug waar je doorheen gaat, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Lexus ES bijwerken door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus ES wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Lexus ES-acceleratie

Kijk voor meer tips over de Lexus ES in de categorie Lexus ES.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector