Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus GS touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het aanzienlijke gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de richting zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus GS kon worden ingebouwd, worden sinds een aantal jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Toch geeft dit een zeker comfort, met techniek komt ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus GS. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een aanraakscherm in je auto, en vervolgens naar de verschillende touchscreen problemen op Lexus GS , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Lexus GS

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Lexus GS niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten zien die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de fabrikant en niet die die in autocentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw auto zit:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Lexus GS

.

Lexus GS touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het gedeelte dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus GS niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw auto te achterhalen. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die je misschien tegenkomt:

 • Het aanraakscherm van mijn Lexus GS gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basissituaties bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat waarschijnlijk een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus GS gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Lexus GS op te lossen

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lexus GS niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, meestal is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Vergeet niet contact op te nemen met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Lexus GS updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus GS wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Lexus GS?

Als je meer handleidingen over de Lexus GS wilt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector