Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus GX touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s de richting zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus GX kon worden geïntegreerd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort biedt, komen met technologie ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus GX. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in je auto, en daarna de verschillende touchscreen complicaties op Lexus GX , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Lexus GX

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Lexus GX niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de maker zijn geïntegreerd en niet die welke in autocentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen geïntegreerd in uw auto:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus GX, wat kan ik doen?

.

Lexus GX Complicaties op het aanraakscherm

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus GX niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties te achterhalen die er zijn op de aanraakschermen van uw auto. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn Lexus GX gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende gevallen bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus GX gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Lexus GX te repareren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lexus GX niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we eerder hebben uitgelegd, is het zeker een bug die je ervaart, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als alleen uw GPS problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Lexus GX bijwerken door deze handleiding te volgen.
 • Het aanraakscherm van uw Lexus GX wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Lexus GX installeren?

Als je meer handleidingen over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector