Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus IS touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het grote gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s zich aan de tendens zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lexus IS zou kunnen worden geïntegreerd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Desalniettemin levert dit een bepaald comfort op, waarbij techniek ook de zorgen is. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lexus IS. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken wat de voordelen zijn van een touchscreen in uw auto, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Lexus IS , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Lexus IS

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Lexus IS niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de producent en niet op die die in autocentra zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw auto is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een groot scherm.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn auto veroorzaakt door het besturingssysteem dat in het scherm is geïntegreerd
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Lexus IS motor rammelt als het koud is

.

Lexus IS touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Lexus IS niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw auto te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dit gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ondervindt:

 • Het aanraakscherm van mijn Lexus IS gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties bij een auto met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Lexus IS gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Lexus IS op te lossen

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lexus IS niet meer functioneert , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug die je ervaart, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die problemen geeft, kun je de GPS van je Lexus IS updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lexus IS wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lexus IS?

Als je meer tutorials over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector