Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het aanraakscherm van Lincoln Navigator werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s de richting zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Lincoln Navigator zou kunnen worden toegevoegd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s vooraf geladen met aanraakschermen. Toch brengt dit een bepaald comfort met zich mee, met techniek komen ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem met het touchscreen dat niet meer werkt op Lincoln Navigator. Om dit te bereiken, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen complicaties op Lincoln Navigator , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lincoln Navigator

Voordat we kunnen kijken waarom het touchscreen van uw Lincoln Navigator niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de producent en niet die die in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een touchscreen in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Lincoln Navigator reinigen?

.

Problemen met het touchscreen van de Lincoln Navigator

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Lincoln Navigator niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk doormaakt:

 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln Navigator gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is er waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln Navigator gaat aan en uit zonder uitleg: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Lincoln Navigator op te lossen

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Lincoln Navigator niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval is het, zoals we al eerder zeiden, waarschijnlijk een bug die u tegenkomt, u moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als het alleen uw GPS is die problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Lincoln Navigator bijwerken door dit artikel te volgen.
 • Het aanraakscherm van uw Lincoln Navigator wordt zonder uitleg in- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector