Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln Continental touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s zouden meedoen aan de beweging. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Lincoln Continental kon worden ingebouwd, worden sinds enkele jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Desalniettemin geeft dit een specifiek comfort, met techniek komen ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lincoln Continental. Om dit te bereiken, gaan we eerst de kenmerken ontdekken van een touchscreen in uw motorvoertuig, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Lincoln Continental , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lincoln Continental

Voordat we kunnen zien waarom het touchscreen van uw Lincoln Continental niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen ontdekken die deze apparatuur u zal bieden. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die welke door de fabrikant zijn geïntegreerd en niet die welke in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen geïntegreerd in uw motorvoertuig:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instellingsopties op zijn motorvoertuig veroorzaakt door het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe een Lincoln Continental met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

.

Problemen met het Lincoln Continental touchscreen

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lincoln Continental niet meer? Om dit te bereiken hebben we geprobeerd om alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm op mijn Lincoln Continental gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene gevallen bij een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is er waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln Continental gaat aan en uit zonder uitleg: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Lincoln Continental te corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Lincoln Continental niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het aanraakscherm:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je doormaakt, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als het alleen uw GPS is die hapert, kunt u de GPS van uw Lincoln Continental updaten door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Lincoln Continental gaat aan en uit zonder enige uitleg: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Laadprobleem batterij Lincoln Continental, wat te doen?

Als je meer gidsen over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector