Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lincoln MKC-aanraakscherm werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het grote gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en sociale netwerken, was het duidelijk dat auto’s zich aan de tendens zouden houden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die aan de Lincoln MKC zou kunnen worden toegevoegd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s voorzien van touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort met zich meebrengt, komen met technologie ook de problemen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Lincoln MKC. Om dit te bereiken, gaan we eerst de kenmerken van een touchscreen in uw motorvoertuig ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Lincoln MKC , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Lincoln MKC

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Lincoln MKC niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze apparatuur u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de fabrikant en niet die die in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de voordelen en interessante kenmerken van een touchscreen dat bij uw motorvoertuig hoort:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Waar is de startzekering Lincoln MKS?

.

Lincoln MKC Touch Screen Problemen

We gaan nu verder met het deel dat u het liefst wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Lincoln MKC niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle problemen op de aanraakschermen van uw motorvoertuig te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende problemen, maar dit gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln MKC gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basissituaties op een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het aanraakscherm van mijn Lincoln MKC gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Lincoln MKC te repareren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Lincoln MKC niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als alleen uw GPS problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Lincoln MKC bijwerken door deze tutorial te volgen.
 • Het aanraakscherm van uw Lincoln MKC wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lincoln MKC

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector